Adventste

adventste

advents-te

tekopp

I dag koser jeg meg med Solberg & Hansen sin Adventste. Passende nok fikk jeg den i adventskalenderen. Heldige meg ♥ Jeg kan vel ikke få noe bedre enn te i adventskalenderen. Adventste er en fruktte med epler, diverse bær, mandler, ingefær, lakris og julekrydder som kanel, nellik, og kardemomme. Lukta av teen er bare helt nydelig. Og mandlene er veldig fremtredende her. Dessverre ble jeg litt skuffet når den kom i koppen. Den var mye svakere på smak enn hva lukta skulle tilsi. Men det er jo typisk fruktte. Og en av grunnene til jeg ikke drikker de så ofte. De lukter fantastisk, men har ofte en tendens til å smake mest av hibiskus – surt og smakløst. Men en sjelden gang iblant finner man en frukte som smaker mye. Derfor gir jeg aldri opp håpet, og fortsetter å prøve nye varianter. Personlig er jeg veldig glad i krydder, og denne smakte godt av både kanel, kardemomme og nellik. Og den hadde i tillegg en god søtlig smak som balanserte godt. Men jeg måtte fylle på med dobbelt så mye te for å få en sterk nok smak. Selv da var den ikke så kraftig som lukta. Så det er nok ikke en veldig økonomisk te. Men alt i alt likte jeg den. Visste dere forresten at det er den internasjonale tedagen i dag? Så i dag passer det ekstra godt å nyte et par kopper av yndlingsteen sin.

2 Comments

  1. […] ♦ Gavekort, fra Mester Grønn, Sonja Blomster, Ark, Palais des Thes, kjøpesenter ol. ♦ Favoritter fra Olivenlunden, Pistasjkrem, pesto, rød pesto, trøffelolje, sitronmakroner ♦ Mengder med amarylis ♦ Den nyeste boka om Ingrid fra Barrøy ♦ Ullstrømpebukser fra Kappahl, Pierre Robert eller Cubus ♦ Lysslukker i messing eller stål, gjerne gjenbruk ♦ Massevis av saftige klementiner ♦ Linsengetøy fra H&M i pudderbeige ♦ Ullkofte i rustfarge. Telemarkskofta er ikke så værst ♦ Johan Bulow-lakris med salt karamell, den er bare såååå god! ♦ IB Laursen smørkopp i glass, det er så fint å ha smøret i en beholder ♦ Nordisk frukthage te (tidligere adventste) […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *