Julemagi på nett

Her skal du få noen gode tips hos meg. Nemlig julemagi på internett. Så lune og koselige ting, med så inderlig julestemning, at selv den mest inngrodde Ebenezer Scrooge kjenner varmen inni seg. Dette er ihvertfall ting som vekker både barndomsminner og julestemning hos JuleIda. Så ta deg en pause fra julestria å nyt ♥

claras-julUnderbara Clara sin blogg. Den fineste bloggen jeg vet om. Med så koselige og stemningfulle bilder at man nesten føler for å hoppe rett inn i pc-skjermen. Clara og familen bor i et koselig hus på landet som er innredet i gammeldags stil. Hun har fokus på økologisk mat, gjenbruk og er helt unik på å skape god og lun stemning. Og akkurat julestemningen er hun ekstra god på. Til og med kjæresten min (som egentlig ikke leser blogger) liker å sitte å se på Claras bilder sammen med meg. Klikker du her kommer du rett til Claras Jul.

filmmusikk

Filmusikk – Disney Spesial. To timer med helt magisk filmmusikk fra en rekke Disneyklassikere. Vi får høre det aller beste fra blant annet Askepott, Peter Pan, Lady og Landstrykeren, Skjønnheten og Udyret, og mange flere. Det er Wolfgang Wee som er programleder, og han forteller flere interessante fakta underveis. To timer fløy avgårde mens jeg hørte på. Denne musikken betyr så mye for meg. Jeg har vokst opp med den, og den er rett og slett blitt en del av meg. Den bringer fram de mest fantastiske minner og følelser – kanskje spesielt når jeg hører sangene fra Disneys julekavalkade. Sett den på i bakgrunnen mens du pakker julegaver eller baker pepperkaker. Du kan høre den her.

glamourbibliotekarenGlamourbibliotekarens Adventskalender. Hver dag fram til jul «åpnes en ny luke» på bloggen til Glamourbibliotekaren. Hver luke inneholder enten filmtips om gode gamle julefilmer i sorthvitt, fine visdomsord, teprat, juletips, spilleliste med nydelig julemusikk og mye annet stemningsfullt. Det er bare å glede seg. Adventskalenderen kan du følge her.

         

Og til slutt Silly Symphony The Night Before Christmas. Den er bare helt herlig, og får meg til å føle meg som lille JulaIda som ventet på julaften og pakkene. Jeg håper at julestemningen kommer krypende nå. Ha en riktig fin desemberdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *