Snøfall

snofall-4

snofall

snofall-11

snofall-6

snofall-9

snofall-3

snofall-8

snofall-7

snofall-2

snofall-5

Har du sett den nye adventskalenderen på NRK? Hvis ikke MÅ du se den! Den heter Snøfall og er bare helt nydelig. I Snøfall møter du ni år gamle Selma som bor hos nabodamen Ruth, etter at foreldrene hennes døde når hun var 3 år gammel. Ruth er en streng dame som ikke er så veldig flink med barn. Selma er derfor ensom, og lengter veldig etter en familie. Alt hun har er hunden sin Casper. Mens dagene er grå, begynner Selma plutselig å høre julemusikk inni hodet sitt. Samtidig langt langt borte i byen Snøfall synger Julius (som er julenissen) og alle barna på nisseskolen, for full hals. De forbereder seg alle til jul – med å blåse julekuler, øve til Snøfallkampen og andre Snøfalltradisjoner.

I denne kjempekoselige adventskalenderen møter du også en rekke andre artige og finurlige karakterer, som Pil, Winter og Håkon. NRK har gjort en gjennomført og god jobb med denne nyproduksjonen. Historien er fengslende, og jeg ivrer etter å se mer. Jeg liker så godt stilen og fargene de har brukt. Både i byen Snøfall og Verden Utenfor. I Snøfall er det koselige trehus, med snø ute og lun belysning og peiskos inne. Det brukes møbler og klær som man forbinder med god gammeldags norsk jul. Det er så koselig der at jeg kunne tenke meg å bo der. I Verden Utenfor er det grått og minimalistisk. Selma framstår her som en skinnende stjerne, som skiller seg ut fra de fleste andre med sin fargerike genser og personlighet. Kanskje Selma egentlig hører hjemme i Snøfalls lune stemning?

Oppsummert er Snøfall kjempekoselig, veldig profesjonelt laget, og jeg er rett og slett stolt over at denne fine adventskalenderen er norsk. Se Snøfall, og jeg garanterer at du får julestemning!

∗Ha en fin desemberdag∗

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *