Gavetips

Du har sikkert klødd deg i hodet mer enn en gang når du skal kjøpe gaver. Enten det er bursdagsgaver, julegaver eller kanskje en liten oppmerksomhet når man er invitert på middag. I dag har de fleste alt de trenger og ønsker seg – og litt til. Så hva skal man kjøpe da? Jo, det beste svaret er å lage noe koselig og hjemmelaget, eller å gi de en opplevelse. For eksempel å ta de med på kino, gå ut å spise eller arrangere en båltur ol. Men så er det ikke alltid man har mulighet til å sette seg ned å sy, eller kanskje man ikke kan strikke, eller ikke har tid til å invitere samtlige venner og familie på kino. Da bruker jeg å tenke at en gave som man kan kose seg med, er en annen fin måte å gi bort en opplevelse på. En pose med masse godt i. Jeg elsker å fylle fine poser eller kurver med alle favorittene til den som skal få gaven. Kanskje nykvernet kaffe, te, noe leskende å drikke, eksklusive sjokolader og konfekt. Man kan putte i øl eller vin, noe bakverk eller godteri. Det er ingen grenser. Så lenge det kan nytes og er godt, putt det oppi posen! Ikke trenger det å være dyrt heller, prisen er det jo du selv som bestemmer. En tur innom Søstrene Grene gir mye for pengene. Der får du også kjøpt fine gaveposer og kort.

gaver

Jeg liker at innholdet matcher sånn noenlunde. Sånn som her går fargen blått og brunt igjen. Da føles gaven litt eksklusiv også.

iposen

Gaver som dette, er ikke så uvanlig i andre land. For eksempel gir mange fruktkurver i julegave i USA. Eller i England hvor de gir bort kurver fylt av gourmetmat – såkalte Christmas Hampers. Da jeg var 15 år fikk vi en slik julegave fra en slektning som hadde flyttet til England. Det var en stor nydelig rund eske, overfylt med marmelader, christmaspudding, og te i alle varianter. Resten av den jula handlet bare om en ting – å smake seg gjennom eska.

gaven

Som dere ser liker jeg også å matche innpakningen til innholdet. Så jeg puttet en fin lyseblå blondesløyfe på posen. Å vipps så er gaven til den som har alt, ferdig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *