Farsdag

farsdag

I dag er det farsdag, og vi håper alle pappaer rundt om kring har fått en ekstra oppmerksomhet. Her har vi koset oss med en liten pakke (ullsokker), en kopp kaffe og det aller viktigste – kortet. Og hvem er vel bedre til å være på farsdagskortet enn selveste Mummipappa! Bianco syntes i alle fall det. Og alle som har katt vet at det ikke er Bianco som er den lille «tjeneren» med trillebår på kortet. Det er selvfølgelig undertegnede 😉 Katter er aldri tjenere, de er sjefen!

farsdag2

farsdag-bianco

Og sjefen elsker å ligge i «pappas» trygge gitarkasse. Vi ønsker dere alle en riktig fin farsdag.

2 Comments

  1. Suzanne

    Så koselig blogg du har oppretta, Ida! 🙂 Nu har æ sjekka ut alle innleggan dine, og æ må sei at du e utrulig flink til å ta fine bilda og skrive noen koselige historier. Æ har herved oppretta bokmerke og skal følge litt med dæ framover. Klæm fra Suzanne :-*

    • Ida

      Tusen takk Suzanne <3 Æ blir så glad og takknemlig før at du like bloggen og ønske å lese den videre <3 Varm klem tebake :*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *