Pampering

img_6305

Noen ganger må man bare skjemme seg litt bort, låse seg inn på badet og overøse kroppen og sinnet med ren velvære. Jeg snakker om å ta en lang varm dusj (eller et bad for den heldige eier av et badekar), ansiktsrens, ansiktsmaske, smøre kroppen med mandelolje eller den mest luksuriøse kremen du har. Kalde høstkvelder er perfekt for litt egenpleie. Og kanskje spesielt nå når det er helg.

img_6309

En av mine favorittansiktsmakser er Ole Henriksen firm action mask. Det er en leiremaske som kan oppleves litt stram når den tørker. Men etter den er vasket av, er huden så ren og myk som en babyrumpe ^_^ Ole Henriksen sine produkter liker jeg veldig godt. Det er produkter uten mye unaturlige greier og de tester ikke på dyr.

img_6315

Jeg tar gjerne et fotbad med appelsin og kanel, og etterpå smører jeg føttene inn i Body Shop sin deilige fotkrem.

img_6319

Dersom jeg ikke er for avslappet nå, filer jeg neglene og lakker de med min yndlingsfarge fra Essie – Mademoiselle.

img_6326

Og prikken over i’en for total avslapping og kos, er telys og en kopp urtete. Gi deg selv en velværekveld du åsså. Det er viktig å senke tempoet i våre travle hverdager ♥

Pamper yourself!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *