Novemberbuketten

img_5595

Blomster i alle fasonger og farger er ren hverdagslykke for meg. Nyttårsforsettet mitt for 2016 ble derfor å utfordre meg litt med blomsterbuketter. Jeg elsker frodige buketter, men har ofte havnet på den helt enkle varianten med bare roser i. Derfor følte jeg at det nå var på tide med litt forandringer. Jeg tillot meg å bruke litt ekstra penger på Mester Grønn, og dette var resultatet for novemberbuketten. Den består av hvit Astrantia (eller stjerneskjerm som jeg syns er et penere navn), burgunderfargede roser, eucalyptus, rosa grennellik og en nydelig hvit litt avlang snittblomst jeg rett og slett ikke husket navnet på. Kanskje noen av dere vet?

bukett

bukett1

Ble den ikke nydelig? Jeg syns fargene var så fine sammen. Lyse farger for å tviholde litt på sommeren, men burgunder for en begynnelse på jul. Ja jula kommer nok fortere enn vi aner.

bukett2

Jeg fikk til og med nok til en liten bukett også. Den supplerte jeg med tørket vinrød
stjerneskjerm fra bestemors hage, og siste rest fra blomsterpotten med rosa margeritter.

img_5632

Og den ble så vakker, og lignet egentlig litt på en brudebukett. Jaja, det er lov å ønske seg sier kjæresten 😉 Vi i kattelivet ønsker ihvertfall dere alle en nydelig dag. Hvorfor ikke ta deg en tur til nærmeste blomsterbutikk å kjøpe deg litt kreativitet og glede i en vase?

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *