LibertyMe

img_5552

Stoffgal som jeg er, ble jeg helt i hundre da jeg oppdaget en hyggelige dame på epla.no som selger stoffer fra Liberty. Jeg rett og slett ELSKER de småblomstrete stoffene derfra. For dere som ikke vet hva Liberty er, så er dette et kjøpesenter i London som lager eksklusive og unike stoffer. Liberty er så mye mer enn bare stoff, men for meg er det stoffavdelingen som gjelder. Og juleavdelingen selvfølgelig, men den eksisterer jo bare en liten del av året. Vel, tilbake til denne hyggelige stoffdamen. Hun kaller seg LibertyMe på epla.no, og jeg kan med hånden på hjerte si at det var en fornøyelse å handle hos henne. Ikke bare var det godt utvalg i nettbutikken hennes, men pakken var også så innmari hyggelig å pakke opp. Se denne koselige beskjeden.

img_5553

Man kan kjøpe stoffene per 25 cm, noe som er greit, da man ikke alltid trenger så mye av hver type. Stoffene er dyre. Men sånn er det med stoff fra Liberty. Til gjengjeld er både kvaliteten fantastisk og designet unikt.

img_5557
img_5537

Og det er ikke bare jeg som setter pris på fine gaver pakket inn i knitrete papir. Dette var så fint at man må både stå og ligge på. Lille artige Biancopus ♥

img_5561

For meg er dette hverdagslykke på høyt nivå. Nå skal jeg kose meg å være kreativ!

4 Comments

    • Ida

      Hehe, ja småblomstrat stoff e jo det fineste ^_^ Får mæ te å tenke på oss to i babyavdelinga på Kappahl i sommer 😛 😀

    • Ida

      Tusen takk snille, gode Elin 😉 <3 Håpe du blir å lese den fremover. Å du må gjerne dele den videre på facebook ol.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *